.

.
LOVE is like MAGIC ..but sometimes, MAGIC is nothing more than just an ILLUSION ..

Sunday, March 18, 2012

cuma 1 yang masih belum..

awak tau tak..

TAKDIR tu boleh buat external saya kna virus smpai saya terpaksa delete suma text2 awk, gamba2 awk, gamba2 kte, video awk, record suara awk, suma nye la yg saya simpan..

TAKDIR tu boleh buat hp sy jatuh longkang sampai abes ilang suma text, gmba, video, record, suma yg sy tak move kan ke external tu, suma yg betul2 itu je yg tinggal lpas external sy tu kena format..

tapi kan awak..

TAKDIR tu masih belum ilangkan segala ingatan, segala kenangan, segala sayang, segala kasih, segala rindu saya kat awak dari hati saya ni, dari pala otak saya ni..

No comments:

Post a Comment